Harta silvicultorilor atestați pentru elaborarea și/sau execuția proiectelor tehnice de împădurire

primaimpadurire.ro pune pe hartă toți cei 1630 de silvicultori (persoane fizice și juridice) atestate să elaboreze și/sau să execute proiecte tehnice de împădurire și alte lucrări de îmbunătățiri funciare în domeniul silvic.

Accesibilizarea datelor, pe care altfel nu le puteați găsi decât în fișierele Excel de pe site-ul asociației profesionale a silvicultorilor „Societatea Progresul Silvic„, s-a făcut pentru a veni în ajutorul celor care au nevoie de asistență tehnică pentru împăduriri, fie că sunt prin programul Prima Împădurire, fie cu fonduri proprii.

O nouă secțiune a site-ului, accesibilă pe primaimpadurire.ro/silvicultori/, oferă date de contact și informații detaliate despre fiecare silvicultor în parte. Sortarea silvicultorilor atestați este, de asemenea, posibilă după județ, localitate sau domenii de lucru. Pe măsură ce motoarele de căutare indexează site-ul primaimpadurire.ro, datele vor putea fi găsite și la căutări pe Google.

De exemplu, lista persoanelor fizice și juridice atestate pentru domeniul de lucru 5a – „Efectuarea studiilor de teren şi elaborarea documentaţiilor tehnico-economice pentru lucrările de îmbunătăţiri funciare din domeniul silvic” poate fi accesată pe primaimpadurire.ro/domeniu/5a/

Lista persoanelor fizice și juridice atestate pentru domeniul de lucru 5b – „Efectuarea lucrărilor de îmbunătăţiri funciare din domeniul silvic” poate fi accesată pe primaimpadurire.ro/domeniu/5b/

Lista persoanelor fizice și juridice atestate pentru domeniul de lucru 6f –  „Amenajări pedoameliorative pe terenurile sărăturate, acide şi pe nisipuri, pe terenurile poluate, inclusiv cu reziduuri petroliere, pe haldele de la exploatările miniere, pe alte terenuri neproductive, cuprinzând şi lucrările de nivelare-modelare, de scarificare, de afânare adâncă, rigole şi şanţuri de scurgere a apei, arăturile în benzi cu coame, udările de spălare a sărurilor, aplicarea de amendamente şi îngrăşăminte, în scopul valorificării pentru silvicultură sau pentru cultura speciilor forestiere” poate fi accesată pe primaimpadurire.ro/domeniu/6f/

Ca să găsiți rapid silvicultorii atestați din apropierea dvs. puteți accesa harta de pe Google Maps.

Dacă vreți să împăduriți, fie că apelați la fonduri prin programul Prima Împădurire, fie că o faceți cu fonduri proprii, trebuie mai întâi să stați de vorbă cu unul dintre silvicultorii atestați pentru elaborarea și/sau execuția proiectelor de împădurire. Ei vă pot ajuta cu alegerea speciilor, cu analiza solului și alte lucruri care țin de domeniul silvic.

Mai multe detalii despre programul Prima Împădurire găsiți aici. iar dacă aveți nevoie de ajutor ne găsiți pe grupul de facebook cu acelați nume sau pe forum.

2 răspunsuri la “Harta silvicultorilor atestați pentru elaborarea și/sau execuția proiectelor tehnice de împădurire

 1. La consultarea hartii silvicultorilor/impaduriri constat ca desi detin atestat pe ambele ordine, nu figurez – ing. BRICIU ALEXANDRU-NICOLAE.
  – Certificat de atestare nr. 2587 din 19 dec. 2014 in baza O.M. nr. 718/2010 pentru domeniile 5 a, b si grupele 7 c, d
  – Certificat de atestare nr. 1086 din 06 aug. 2021 in baza O.M. nr. 1763/2015 pentru domeniile proiectare si executi, grupele a, b, c, f, g.
  Solicit inscrierea URGENTA a datelor mele in harta, precum si un raspuns in scris cu motivele pentru care nu figurez.
  Oras Nehoiu, Calea Mihai Viteazu, nr. 225A, judetul Buzau, tel. 0745 063 477, 0761 66 35 47.
  Pentru alte detalii: e-mail [email protected]

  1. Sunteți pe site, chia de două ori, dacă intrați pe oraș: https://www.primaimpadurire.ro/localitate/nehoiu/

   Pe harta s-au mai suprapus unele marcaje în localități unde sunt mai mulți silvicultori atestați. Dvs. v-ați suprapus cu Briciu Mihaela pentru că adresa este aceeași, probabil este un membru al familiei. Am intrat pe hartă și am răsfirat puțin marcajele acolo ca să nu vă mai suprapuneți.

   Cunoaștem problema și o rezolvăm acolo unde ni se atrage atenția. Site-ul e un proiect de informare privat, pro bono, nu suntem instituție publică și deci nu are rost să vă dăm un răspuns pe hârtie pentru că nu o aveți ce face cu el, dar vă răspundem public prin acest comentariu ca să fie văzut de alte persoane care se află în aceeași situație. Scrieți-ne și reparăm orice erori. Mulțumim pentru înțelegere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.