Pepinierele silvice Ulciug și Panic – puieți forestieri în Cehu Silvaniei

Adresă Cehu Silvaniei, str. Victoriei, nr.42, jud. Sălaj, Pepiniere silvice în Cehu Silvaniei, Pepiniere silvice în Sălaj
NumeCehu Silvaniei produce semințe și puieți forestieri
Telefon0260650606 / 0730652624

Cehu Silvaniei este pepinieră silvică autorizată cu codul semințe și puieți forestieri pentru producția de semințe și puieți forestieri în 38141851, Sălaj, Cehu Silvaniei, str. Victoriei, nr.42, jud. Sălaj ca O.S. in structura R.N.P..

– Pepiniera Silvica Ulciug, din cadrul Ocolului Silvic Cehu Silvaniei, are o suprafata totala de 3,0 ha, din care destinate producerii de puieti forestieri 0,70 ha si respectiv 2,0 ha destinata producerii de puieti ornamentali (pomi de iarna din specia molid si duglas) diferenta este reprezentata de drumuri si constructii( 0,30ha ).
– Pepiniera Silvica Panic, din cadrul Ocolului Silvic Cehu Silvaniei, are o suprafata totala de 3,70 ha, din care destinate producerii de puieti forestieri 2,57 si respectiv 0,90 ha destinate producerii de puieti ornamentali (pomi de iarna din specia molid ) diferenta este reprezentata de drumuri si constructii( 0,23ha ).

Ocolul Silvic Cehu Silvaniei, 0260650606

Pepiniera Panic – Dl. Pavel  0730652624

 

Vezi mai multe Pepiniere silvice Romsilva pe Harta pepinierelor silvice

Intră pe grupul de Facebook asociat site-ului, spune-ne cu ce te putem ajuta și hai să împădurim!

Dacă intențiile dvs. în privința aplicării la finanțare sunt serioase, vă invităm să vă alăturați grupului de Whatsapp accesând acest link. Veți găsi pe grup zeci de consultanții și inginerii silvici care elaborează proiecte tehnice de împădurire. Ei vă pot răspunde punctual fiecărei întrebări și vă pot asista pe toată perioada derulării proiectului.

Fii primul care adaugă o evaluare

Adaugă o recomandare

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *