Harta pepinierelor silvice

Harta pepinierelor silvice cuprinde 370 de pepiniere silvice Romsilva și alte 95 pepiniere silvice private, așa cum apar în „Registrul unic al producătorilor autorizaţi pentru producerea materialului forestier de reproducere”, registru public menținut de Ministerul Mediului.

Harta conține adresele pepinierelor și în curând sperăm să completăm și cu date de contact (telefon) acolo unde nu apar.

Romsilva poate sprijini inițiativele private de împădurire cu asistență tehnică și puieți forestieri

Pepinierele centrale Romsilva, o listă scurtă de 21 de pepiniere, le puteți găsi și pe site-ul Romsilva aici cu date de contact.

Lista speciilor de puieți forestieri produși de Romsilva, fișierul PDF cu prețurile, dar și condițiile de sponsorizare, le găsiți tot pe site-ul Romsilva aici.

„Romsilva poate sprijini cu asistență tehnică și cu material biologic (în limita excedentului de puieți) inițiativele ce vizează împadurirea unor terenuri din afara fondului forestier național, inapte folosințelor agricole, ale persoanelor fizice și juridice care desfasoară activitați fară scop lucrativ în domeniile: cultural, artistic, educativ, de invățământ, științific, cercetare fundamentală și aplicată, umanitar, religios, filantropic, sportiv, al protecției drepturilor omului, medico – sanitar, de asistență și servicii sociale, de protecție a mediului, de reprezentare a asociațiilor profesionale, precum și de întretinere, restaurare, conservare și punere în valoare a monumentelor istorice.”

 

Beneficiarul puieților acordați în conditiile Legii nr.32/1994, trebuie sa fie deținatorul terenului care se va împăduri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.