Pepiniera silvică Simileasca – puieți forestieri în Buzău

Adresă Strada Islazului nr. 88, Buzău 120019, Pepiniere silvice în Buzău, Pepiniere silvice în Buzău
NumeBuzău produce semințe, puieți forestieri și butași
Telefon0730 653 617

Pepiniera silvică Simileasca este pepinieră silvică autorizată cu codul semințe, puieți forestieri și butași pentru producția de semințe, puieți forestieri și butași în Strada Islazului nr. 88, Buzău 120019 ca O.S. in structura R.N.P..

Directia Silvica Buzau are pe teritoriul sau un numar de 9 pepiniere silvice, in suprafata de 56,8 ha, destinata producerii de puieti forestieri, dar si pentru producerea de puieti ornamentali. Anual se produc in pepinierele proprii circa 2,5 milioane puieti forestieri, din care 200 mii puieti de rasinoase si 2,3 mil puieti de foioase, din care cca.300 mii buc sunt folositi la lucrarile de impaduriri in fond forestier si terenuri degradate, iar 2,2 mil.puieti sunt oferiti la vanzare celor interesati. Cea mai importanta pepiniera silvica o reprezinta Pepiniera Silvica Simileasca din cadrul Ocolului Silvic Buzau, avand o suprafata totala destinata producerii puietilor de 4960 ari, suprafata pe care se produc anual cca.1,3 mil.puieti forestieri si cca.34 mii puieti ornamentali.

Strada Islazului nr. 88, Buzău 120019

http://buzau.rosilva.ro/

0730 653 617

Vezi mai multe Pepiniere silvice Romsilva pe Harta pepinierelor silvice

Intră pe grupul de Facebook asociat site-ului, spune-ne cu ce te putem ajuta și hai să împădurim!

Dacă intențiile dvs. în privința aplicării la finanțare sunt serioase, vă invităm să vă alăturați grupului de Whatsapp accesând acest link. Veți găsi pe grup zeci de consultanții și inginerii silvici care elaborează proiecte tehnice de împădurire. Ei vă pot răspunde punctual fiecărei întrebări și vă pot asista pe toată perioada derulării proiectului.

Fii primul care adaugă o evaluare

Adaugă o recomandare

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *