Îți promovăm gratuit serviciile de consultanță, proiectare sau execuție lucrări de împădurire

În ultima perioadă am observat că s-au intensificat căutările pentru consultanți, proiectanți sau manageri de proiect pentru împăduriri, de aceea facem un apel către cei care oferă servicii în domeniul împăduririlor să ne contacteze (pe 0727.769.509 sau [email protected]) pentru a le pune la dispoziție, GRATUIT, spațiu de promovare pe site, astffel încât să poată fi contactați de cei interesați.

primaimpadurire.ro este o inițiativă independentă de informare și susținere a inițiativelor de împădurire. Pagina oficială a măsurii de finanțare „Prima Împădurire” o puteți găsi pe site-ul APIA.

Lansat în urmă cu mai puțin de un an, site-ul www.primaimpadurire.ro a ajuns rapid pe primul loc in căutările Google pentru mai multe cuvinte cheie din domeniu (prima împădurire, împădurire, împăduriri PNRR, proiecte de împădurire etc.).

Cauți sprijin pentru un proiect de împădurire?

Am creat pentru tine următoarele hărți:

Harta silvicultorilor (1630 persoane fizice și juridice) atestate să elaboreze și/sau să execute proiecte tehnice de împădurire și alte lucrări de îmbunătățiri funciare în domeniul silvic.

Harta pepinierelor silvice cuprinde 370 de pepiniere silvice Romsilva și alte 95 pepiniere silvice private, așa cum apar în „Registrul unic al producătorilor autorizaţi pentru producerea materialului forestier de reproducere”, registru public menținut de Ministerul Mediului.

Intră pe grupul de Facebook asociat site-ului, spune-ne cu ce te putem ajuta și hai să împădurim!

Dacă intențiile dvs. în privința aplicării la finanțare sunt serioase, vă invităm să vă alăturați grupului de Whatsapp accesând acest link. Veți găsi pe grup zeci de consultanții și inginerii silvici care elaborează proiecte tehnice de împădurire. Ei vă pot răspunde punctual fiecărei întrebări și vă pot asista pe toată perioada derulării proiectului.

2 răspunsuri la “Îți promovăm gratuit serviciile de consultanță, proiectare sau execuție lucrări de împădurire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *