Se caută voluntari pentru plantarea a 15.000 de puieți în Moldovenești, județul Cluj

Cea de-a XIII-a ediție a acțiunii „CERT Prinde Rădăcini” va avea loc la începutul lunii noiembrie. Însă pentru a reuși să planteze cei 15.000 de puieții, CERT Transilvania are nevoie de ajutorul unor voluntari.

15.000 de puieți pe o suprafață de 3 ha

Cei de la CERT Transilvania doresc să planteze toți acești puieți pe o suprafață de 3 hectare din Moldovenești, județul Cluj.

„Pe 5 noiembrie 2022 vă dăm întâlnire la Moldovenești, județul Cluj pentru o nouă acțiune de împădurire marca CERT-Transilvania.
Ne aflăm deja la cea de-a XIII-a ediție a campaniei «CERT Prinde Rădăcini» și ne dorim să o petrecem alături de voi, sădind viață și punând umărul la un viitor mai verde pentru copiii noștri.
Vă așteptăm așadar, pe 5 noiembrie, să plantăm 15.000 de puieți de paltin, stejar și frasin pe o suprafață de 3 ha și să ne bucurăm de o zi în natură alături de cei dragi.
Voi trebuie să aduceți doar un strop de chef de muncă și mult drag de pădure, iar noi vă vom aștepta cu toate cele necesare: unelte pentru săpat, mănuși, apă de băut, masa de prânz și , în caz de nevoie, sprijin cu transportul către locație”, au transmis cei de la CERT Transilvania.

Participarea se face în baza înscrierii prealabile, prin completarea formularului disponibil AICI.

Programul zilei:

  • ora 8:45 – participanții care au menționat că au nevoie de transport, sunt așteptați pentru îmbarcarea în autocare, la intrarea principală a stadionului Cluj-Arena ( între Cluj Arena și Sala Polivalentă, zona statuii lui Mircea Luca ). La autocar se va afla o listă nominală cu persoanele repartizate, vă rugăm să respectați locurile desemnate. Plecarea spre locația evenimentului de împădurire se va efectua la ora 9 , rugăm punctualitate
  • ora 9:30 – participanții care se deplasează cu mijloace proprii de transport , sunt așteptați la locația de AICI
  • ora 10 – instructajul privind protecția muncii, informarea privind tehnica de plantare și împărțirea pe echipe
  • ora 10:30 – acțiunea de plantare propriu-zisă
  • ora 13-14 – masa de prânz – gulaș la ceaun
  • ora 14:30 – îmbarcarea în autocare sau mijloacele de transport proprii și revenirea în Cluj-Napoca

via Monitorul de Cluj

Intră pe grupul de Facebook asociat site-ului, spune-ne cu ce te putem ajuta și hai să împădurim!

Dacă intențiile dvs. în privința aplicării la finanțare sunt serioase, vă invităm să vă alăturați grupului de Whatsapp accesând acest link. Veți găsi pe grup zeci de consultanții și inginerii silvici care elaborează proiecte tehnice de împădurire. Ei vă pot răspunde punctual fiecărei întrebări și vă pot asista pe toată perioada derulării proiectului.

4 răspunsuri la “Se caută voluntari pentru plantarea a 15.000 de puieți în Moldovenești, județul Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *