Împădurirea de la Bobâlna

Bearded Brothers, o asociație de bărboși puși pe treabă, vă cheamă pe 29 octombrie în comuna Bobâlna, județul Cluj, pentru cea de-a 3-a împădurire BB de anul acesta!

V-a fost dor de noi? Nouă sigur de voi! De voi și de rodul muncii tuturor din această primăvară, unde tot la Bobâlna s-au plantat aprox. 5ha de pădure proaspătă! Și cum ne știți deja hotărâți să întâmpinăm primăverile viitoare cu tot mai multă verdeață și oxigen, de data asta pornim dornici să chiar dublăm peticul vostru și al nostru de natură!

Are you with us once again???!!! WELL, LET’S DO IT!

Așa cum te-am învățat până acum, o să fii răsfățat și de data aceasta și, spre marea ta fericire, nu vei fi nevoit să-ți cari hârlețul în spate până acolo, pentru că de asta ne vom ocupa noi, precum și de:
– de-ale gurii (o masă și apă)
– mănuși de grădină
– găleți
– puieți
– marcarea gropilor

Locația exactă a zonei pe care vom planta: 47°08’42.0″N 23°43’30.3″E

Formular de înscriere: https://forms.gle/b4hpBfQdAaMW1kQf9

Ne vom întâlni sâmbătă dimineața în Cluj-Napoca pentru gruparea pe mașini, atât cei care își pun mașina la bătaie și pentru alți voluntari, dar și cei care solicită transport, ambele opțiuni fiind disponibile în formularul de înscriere de mai sus.

Urmăriți pagina evenimentului pentru detalii: https://www.facebook.com/events/653736099311459/

Intră pe grupul de Facebook asociat site-ului, spune-ne cu ce te putem ajuta și hai să împădurim!

Dacă intențiile dvs. în privința aplicării la finanțare sunt serioase, vă invităm să vă alăturați grupului de Whatsapp accesând acest link. Veți găsi pe grup zeci de consultanții și inginerii silvici care elaborează proiecte tehnice de împădurire. Ei vă pot răspunde punctual fiecărei întrebări și vă pot asista pe toată perioada derulării proiectului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *