Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Pepiniera silvică Valea Hraii – puieți forestieri în Jibou

Adresă Jibou, Str. Libertăţii, nr.61, jud. Sălaj, Pepiniere silvice în Jibou, Pepiniere silvice în Sălaj
NumeJibou produce semințe și puieți forestieri
Telefon0260644604

Pepiniera Silvica Valea Hraii este pepinieră silvică autorizată cu codul semințe și puieți forestieri pentru producția de semințe și puieți forestieri în 37141853, Sălaj, Jibou, Str. Libertăţii, nr.61, jud. Sălaj ca O.S. in structura R.N.P..

– Pepiniera Silvica Valea Hraii, din cadrul Ocolului Silvic Jibou,are o suprafata totala de 0,5 ha, din care destinate producerii de puieti forestieri 0,45 ha diferenta este reprezentata de drumuri (0,05ha ).

 

tel 0260644604

Vezi mai multe Pepiniere silvice Romsilva pe Harta pepinierelor silvice

Intră pe grupul de Facebook asociat site-ului, spune-ne cu ce te putem ajuta și hai să împădurim!

Dacă intențiile dvs. în privința aplicării la finanțare sunt serioase, vă invităm să vă alăturați grupului de Whatsapp accesând acest link. Veți găsi pe grup zeci de consultanții și inginerii silvici care elaborează proiecte tehnice de împădurire. Ei vă pot răspunde punctual fiecărei întrebări și vă pot asista pe toată perioada derulării proiectului.

Fii primul care adaugă o evaluare

Adaugă o recomandare

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *