MaiMultVerde continuă plantările în Pădurea Comunitară Cama și caută voluntari pentru sâmbătă, 18 noiembrie, în Giurgiu

Giurgiuvenii iubitori de natură sunt invitați sâmbătă, 18 noiembrie, la Giurgiu, pe malul drept al canalului Cama (Voestalpine) să petreacă o zi în aer liber alături de prieteni și familie.

Asociația MaiMultVerde continuă plantările în Pădurea Comunitară Cama și caută voluntari implicați și hotărâți care să ajute la plantarea a 10.000 de puieți din diverse specii.

„Pentru că ne propunem mai mult decât simple acțiuni de plantare și igienizare, ne dorim să construim o comunitate dedicată naturii în jurul Pădurii Cama formată din giurgiuveni dornici să-și petreacă timpul liber în natură, bucureșteni pasionați de turism alternativ, reprezentanți ai instituțiilor publice locale, școlilor, companiilor și organizațiilor nonguvernamentale.” spun reprezentanții MaiMultVerde

Îndemnul organizatorilor sună așa:

Vino să vezi ce am făcut până acum la Giurgiu și să ne bucurăm împreună de o zi relaxantă în mijlocul naturii.

* plantăm copacii viitoarei păduri urbane din Giurgiu

* ne antrenăm cu muzică bună (DJ Set live)

* facem picnic pe malul apei

Doritorii sunt așteptați începând cu ora 9.00 pe malul drept al canalului Cama (intrare din strada Voestalpine). Pentru giurgiuvenii care își doresc să participe la acțiunea de plantare dar nu pot ajunge la locul stabilit, Asociația MaiMultVerde pune la dispoziție transport de la Turnul cu ceas din Giurgiu, între orele 9.00-9.30.

În 2023, ”România plantează pentru mâine”, cea mai mare inițiativă de plantare finanțată din fonduri private din România, ajunge preponderent în orașe. Până acum, în această campanie au fost plantați peste 2.000.000 de puieți pe o suprafață de 450 de hectare.

Intră pe grupul de Facebook asociat site-ului, spune-ne cu ce te putem ajuta și hai să împădurim!

Dacă intențiile dvs. în privința aplicării la finanțare sunt serioase, vă invităm să vă alăturați grupului de Whatsapp accesând acest link. Veți găsi pe grup zeci de consultanții și inginerii silvici care elaborează proiecte tehnice de împădurire. Ei vă pot răspunde punctual fiecărei întrebări și vă pot asista pe toată perioada derulării proiectului.

2 răspunsuri la “MaiMultVerde continuă plantările în Pădurea Comunitară Cama și caută voluntari pentru sâmbătă, 18 noiembrie, în Giurgiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *