Aprobare în 30 de zile pentru proiectele de împădurire finanțate prin PNRR

„Termenul maxim estimat pentru finalizarea verificării unei cereri de sprijin pentru împădurire este de 30 zile de la data depunerii. – Pagina 10 din Ghidul solicitantului.

Aceasta este perioada maximă de timp pentru derularea primelor 10 etape ale derulării schemei de finanțare a împăduririlor prin PNRR, până la semnarea contractului de finanțare. Vezi tapele aici.

Până în acest punct, în care finanțarea este certă, singurele cheltuieli din partea solicitanților sunt cele pentru întocmirea proiectului tehnic de împădurire, cheltuieli eligibile pentru decontare.

Calendarul depunerii de cereri de sprijin este următorul:

  • Data deschidere sesiune: 25 noiembrie 2022, ora 12:00;
  • Data și ora de începere a depunerii de proiecte: 25 noiembrie 2022, ora 12.00;
  • Data limită de depunere a proiectelor: 23 ianuarie 2026.

În cazul în care cererea va fi depusă în anul 2026, este obligatoriu ca încheierea contractului de finanțare să poată fi efectuată până la data de 28 februarie 2026, în caz contrar finanțarea nu mai poate fi acordată prin prezenta schemă de sprijin.

Proiectele se vor depune prin intermediul aplicației electronice: https://impaduriripnrr.mmap.ro/

Intră pe grupul de Facebook asociat site-ului, spune-ne cu ce te putem ajuta și hai să împădurim!

Dacă intențiile dvs. în privința aplicării la finanțare sunt serioase, vă invităm să vă alăturați grupului de Whatsapp accesând acest link. Veți găsi pe grup zeci de consultanții și inginerii silvici care elaborează proiecte tehnice de împădurire. Ei vă pot răspunde punctual fiecărei întrebări și vă pot asista pe toată perioada derulării proiectului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *