Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Romsilva sponsorizează Primăria Oradea cu 2000 de puieți de stejar roșu și paltin

2.000 de puieți de arbori speciile stejar roșu și paltin se vor planta pe domeniul public din Oradea, în luna noiembrie, în urma unei sponsorizări pe care Romsilva o face prin Direcția Silvică Bihor către Primăria Oradea.

Extinderea suprafețelor de spații verzi, completarea fondului vegetal existent precum și realizarea unor perdele de protecție în jurul obiectivelor cu risc de poluare din Oradea constituie priorități pentru administrația locală. În acest sens, în perioada următoare vor fi plantați 2.000 de puieți de arbori, cu înălțimea de minimum 1.5 metri.

Vreau să mulțumesc Direcției Silvice Bihor pentru sponsorizarea celor 2.000 de puieți de arbori care vor fi plantați de către voluntarii Rotaract Club Oradea, în cursul lunii noiembrie, pe un amplasament situat între străzile Santăului și Matei Corvin, în proximitatea haldei de deșeuri din Oradea, ca perdea de protecție”, a precizat primarul Florin Birta.

via Bihor Știri

Intră pe grupul de Facebook asociat site-ului, spune-ne cu ce te putem ajuta și hai să împădurim!

Dacă intențiile dvs. în privința aplicării la finanțare sunt serioase, vă invităm să vă alăturați grupului de Whatsapp accesând acest link. Veți găsi pe grup zeci de consultanții și inginerii silvici care elaborează proiecte tehnice de împădurire. Ei vă pot răspunde punctual fiecărei întrebări și vă pot asista pe toată perioada derulării proiectului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *