Primăria Zalău așteaptă propuneri din partea cetățenilor pentru locațiile de plantare în campania de împăduriri din toamnă

Primăria Zalău și compania Citadin inițiază o campanie de plantare de arbori în municipiu. Acțiunea se va desfășura în perioada octombrie 2022 – martie 2023, în cartierele orașului.

Atât Primăria Zalău, cât și compania Citadin așteaptă propunerile cetățenilor pentru locațiile de plantare.

Eventualele propuneri și solicitări se pot trimite la numerele de telefon 0360.086.600, 0732.430.611 sau la adresa de e-mail citadinzală[email protected].

“Implică-te în campania de plantare de arbori inițiată de Primăria municipiului Zalău și compania Citadin”, e mesajul transmis de administrația locală.

via Graiul Sălajului

Intră pe grupul de Facebook asociat site-ului, spune-ne cu ce te putem ajuta și hai să împădurim!

Dacă intențiile dvs. în privința aplicării la finanțare sunt serioase, vă invităm să vă alăturați grupului de Whatsapp accesând acest link. Veți găsi pe grup zeci de consultanții și inginerii silvici care elaborează proiecte tehnice de împădurire. Ei vă pot răspunde punctual fiecărei întrebări și vă pot asista pe toată perioada derulării proiectului.

1 răspuns la “Primăria Zalău așteaptă propuneri din partea cetățenilor pentru locațiile de plantare în campania de împăduriri din toamnă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *