Prezentare proiecte / Încărcarea memoriului de prezentare

Dorim să prezentăm pe primaimpadurire.ro câteva proiecte de împădurire de la A la Z, cu informații relevante și poze de la fiecare etapă de desfășurare a proiectului: proiectare, avizare, plantare, intreținere etc.

E o ocazie bună pentru proiectanți să-și facă cunoscută activitatea, dar și pentru beneficiari să îi ajute pe cei care le calcă pe urme.

Dacă doriți să participați, vă rugăm să completați următorul formular cu datele de contact și să încărcați memoriul de prezentare al proiectului tehnic de împădurire. Acest document, care dealtfel este public și pe site-ul ANPM în secțiunea Reglementări/Documentatii procedura EIA si EA, ne ajută să aflăm mai rapid informațiile esențiale ale proiectului dvs. și să ne concentrăm discuțiile ulterioare asupra detalii, care nu apar în memoriul de prezentare.

Intră pe grupul de Facebook asociat site-ului, spune-ne cu ce te putem ajuta și hai să împădurim!

Dacă intențiile dvs. în privința aplicării la finanțare sunt serioase, vă invităm să vă alăturați grupului de Whatsapp accesând acest link. Veți găsi pe grup zeci de consultanții și inginerii silvici care elaborează proiecte tehnice de împădurire. Ei vă pot răspunde punctual fiecărei întrebări și vă pot asista pe toată perioada derulării proiectului.