Pepiniera silvică Terra Silva – puieți forestieri în Malu Mare, județul Dolj

Adresă Craiova, str. Drobeta, nr. 138, jud. Dolj, Pepiniere silvice în Craiova, Pepiniere silvice în Dolj
NumeS.C. TERRA SILVA S.R.L. produce puieți forestieri
Telefon0722 785 018

S.C. TERRA SILVA S.R.L. este pepinieră silvică autorizată cu codul puieți forestieri pentru producția de puieți forestieri în Malu Mare, județul Dolj

Persoană de contact: Băcioiu Iulian-Ionică

e-mail:[email protected]

telefon:0722.785.018

Societatea a executat lucrari de servicii de proiectare a lucrarilor din cadrul Programului de imbunatatire a calitatii mediului prin impadurirea terenurilor agricole degradate la nivelul comunelor: Celaru, Mirsani, Isalnita, Vela, Bistret.
Societatea a executat si executa lucrari de impaduriri pentru RNP Romsilva in perimetrele Chisar, Daneti II, OS Amaradia, OS Perisor, OS Craiova, OS Sadova, OS Bals, OS Slatina; pentru ITRSV Brasov in perimetrele Sanpaul, Badeni, Tarnovita, Cincu, Zetea.

Pentru aceasta activitate achizitioneaza materii prime de calitate superioara( puieti, ingrasaminte) de la furnizori ca: RNP ROMSILVA, ERDESZETI SZAPORITOANYAG UNGARIA, GAMA OMG SRL.

website http://terrasilva.ro/servicii

Vezi mai multe Pepiniere silvice private pe Harta pepinierelor silvice

Intră pe grupul de Facebook asociat site-ului, spune-ne cu ce te putem ajuta și hai să împădurim!

Dacă intențiile dvs. în privința aplicării la finanțare sunt serioase, vă invităm să vă alăturați grupului de Whatsapp accesând acest link. Veți găsi pe grup zeci de consultanții și inginerii silvici care elaborează proiecte tehnice de împădurire. Ei vă pot răspunde punctual fiecărei întrebări și vă pot asista pe toată perioada derulării proiectului.

5 pe baza 1 evaluări

1 răspuns la “Pepiniera silvică Terra Silva – puieți forestieri în Malu Mare, județul Dolj

Adaugă o recomandare

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *