Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Pe 5 martie va avea loc o campanie de împădurire pe raza comunei Mărăcineni, județul Buzău

Pe 5 martie va avea loc o campanie de împădurire pe raza comunei Mărăcineni. Protagoniștii acestei campanii sunt voluntarii CERT Transilvania, cu sprijinul partenerilor General Membrane și Banca Transilvania. Este cea dea XI-a ediție a campaniei de împădurire „CERT prinde rădăcini” și a II-a desfășurată în județul Buzău.

„Credem cu tărie că <NU moștenim Pământul de la strămoșii noștri, ci doar îl împrumutam de la copiii noștri>, și avem responsabilitatea unui viitor verde, mai curat”, transmit organizatorii. Evenimentul este susținut de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva și Primăria Comunei Mărăcineni.

Cei care doresc să participe la această campanie, trebuie să știe că în contextul actual și în condițiile impuse de autorități privind prevenirea răspândirii Covid-19, sunt nevoiți să solicite la sosirea la locul împădurii a certificatului de vaccinare Covid-19. El va fi prezentat în format electronic sau printat voluntarilor CERT, care își rezervă dreptul de a verifica atât certificatul și documentele de identitate, pentru stabilirea autenticității.

În caz excepțional, adică pentru  copii și persoane cărora le este contraindicat vaccinul, organizatorii vor pune la dispoziție un centru de testare cu test antigen rapid, pentru a le putea permite accesul la eveniment. Numărul persoanelor testate nu va depăși 10% din numărul total al participanților.

via Cert Transilvania

Intră pe grupul de Facebook asociat site-ului, spune-ne cu ce te putem ajuta și hai să împădurim!

Dacă intențiile dvs. în privința aplicării la finanțare sunt serioase, vă invităm să vă alăturați grupului de Whatsapp accesând acest link. Veți găsi pe grup zeci de consultanții și inginerii silvici care elaborează proiecte tehnice de împădurire. Ei vă pot răspunde punctual fiecărei întrebări și vă pot asista pe toată perioada derulării proiectului.

1 răspuns la “Pe 5 martie va avea loc o campanie de împădurire pe raza comunei Mărăcineni, județul Buzău

  1. Buna ziua!
    Sunt Ghinea Maria și sunt eleva în clasa a VIII.(15 ani).Impreuna cu sora mea Ghinea Ioana (13 ani) am dori sa participam la activitatea organizate de dumneavoastră. Va multumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *