Lugojenii sunt așteptați să contribuie la revigorarea orașului, plantând copaci pe 15 și 16 martie

Asociația Verde de Banat caută făcători de bine! Indiferent de vârstă, lugojenii sunt așteptați să contribuie la revigorarea orașului, plantând copaci.

După o serie de acțiuni similare desfășurate cu succes în întreg județul Timiș, este rândul Lugojului să devină mai verde.

Plantarea copacilor este prevăzută pentru zilele de miercuri, 15 martie, și joi, 16 martie, voluntarii fiind așteptați după ora 15.

”Vom aduce în Lugoj câteva sute de tei pe care o să-i plantăm. Întâi schimbăm tot ce nu s-a prins pe Insula din cartierul Cotu Mic, apoi plantăm restul copacilor la Centrul de Tineret unde ne mai indică Primăria. Posibil să aducem, pe lângă tei, mesteceni și salcâm”, este mesajul transmis de reprezentanții Verde de Banat.

Sunt invitați să participe toți cei care vor să lase o moștenire verde și vie în orașul în care locuiesc.

Elevii care celebrează Săptămâna Verde în acest interval sunt, de asemenea, bineveniți. Evenimentul este nu doar unul educativ și benefic pentru comunitatea lugojeană, ci și un bun prilej pentru socializare și pentru descoperirea beneficiilor și satisfacțiilor care vin odată cu munca în echipă.

Cei interesați să participe la campania de plantare sunt rugați să îl contacteze pe Iosif Martinescu, fondatorul și coordonatorul Asociației Verde de Banat, la numărul de telefon 0728/961929.

Detalii suplimentare despre activitatea asociației se regăsesc și pe pagina de Facebook Verde de Banat.

Intră pe grupul de Facebook asociat site-ului, spune-ne cu ce te putem ajuta și hai să împădurim!

Dacă intențiile dvs. în privința aplicării la finanțare sunt serioase, vă invităm să vă alăturați grupului de Whatsapp accesând acest link. Veți găsi pe grup zeci de consultanții și inginerii silvici care elaborează proiecte tehnice de împădurire. Ei vă pot răspunde punctual fiecărei întrebări și vă pot asista pe toată perioada derulării proiectului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *