Ecologizare și plantare la Două Dealuri din Recaș, pe 8 și 9 aprilie. Completează formularul pentru participare!

La început de aprilie, CODRU Festival organizează o sesiune de ecologizare și plantare la Două Dealuri din Recaș, locație aflată la cca. 25 de km de Timișoara. Aici urmează să fie plantați 10.000 de puieți de salcâm. Voluntarii se pot înscrie completând un formular online.

În perioada 8-9 aprilie, cei de la CODRU Festival așteaptă voluntari care să participe la cea de-a treia sesiune de plantare organizată de ei. Anul acesta este vizată o nouă locație, aflată la cca. 25 de km de Timișoara: Două Dealuri din Recaș. Zona are nevoie urgentă de ecologizare și împădurire.

Participarea este gratuită, iar ustensilele necesare sunt asigurate de către organizatori. Evenimentul se va desfășura în intervalul orar 10-18. Sesiunile de plantare se vor realiza din oră în oră, în grupuri de câte maxim 50 de persoane. Acestea vor fi supravegheate de către organizatori.

Pentru a vă alătura campaniei de ecologizare și împădurire trebuie să completați acest formular.

„Ne bucurăm că anul acesta mergem într-o nouă locație, unde natura are nevoie de noi. Zona unde vrem să plantăm minim 10.000 de puieți de salcâm este un deal pe care ne dorim să îl împădurim pentru a reface ecosistemul locației. Acolo este și o zonă mlăștinoasă care are nevoie de consolidare”, a declarat Victor Balaniuc, General Manager CODRU Festival.

Evenimentul nu se va rezuma doar la acțiunea de plantare, ci aici, timp de două zile, participanții se vor putea bucura de o zonă de relaxare cu muzică și voie bună, iar pentru copii au fost amenajate zone cu activități distractive. Seara va fi organizat un foc de tabără cu povești din CODRU.

Primele două sesiuni de ecologizare CODRU au fost organizate în 2019 și 2022, la Pădurea Bistra, unde au fost plantați 8.000 de puieți.

Intră pe grupul de Facebook asociat site-ului, spune-ne cu ce te putem ajuta și hai să împădurim!

Dacă intențiile dvs. în privința aplicării la finanțare sunt serioase, vă invităm să vă alăturați grupului de Whatsapp accesând acest link. Veți găsi pe grup zeci de consultanții și inginerii silvici care elaborează proiecte tehnice de împădurire. Ei vă pot răspunde punctual fiecărei întrebări și vă pot asista pe toată perioada derulării proiectului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *