ISU Vaslui vă invită să participați la o activitate de împădurire în lunca râului Prut, pe 22 martie

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară EURONEST, în colaborare cu Direcția Silvică Vaslui, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Podul Înalt” al judeţului Vaslui și Inspectoratul Școlar Judeţean Vaslui organizează în data de 22 martie 2023, o campanie de împădurire în lunca râului Prut, în localitatea Bumbăta, comuna Vetrișoaia.
Voluntarii care doresc să participe la această campanie de împădurire (vor fi plantați peste 10.000 de puieți) sunt așteptați în dimineața zilei de 22 martie, începând cu ora 09:00 (la sediul ISU Vaslui) respectiv ora 10:00 (la sediul Secției de Pompieri Huși) pentru a efectua deplasarea în mod organizat către localitatea Bumbăta.

Despre campania organizată de A.D.I. EURONEST

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară EURONEST (entitate de utilitate publică, înființată, în 2008, de
Consiliile Județene Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava și Vaslui) derulează, în cadrul proiectului “Îmbunătățirea calității și capabilității acțiunilor comune de urgență în zona transfrontalieră” (cod
2SOFT/4.2/146, finanțat prin Programul Operațional Comun România – Republica Moldova 2014-2020) mai multe campanii de împădurire în luncile râurilor Prut și Siret, în județele Botoșani, Iași și Vaslui, precum și în Raionul Ungheni, din Republica Moldova.

via bzv.ro

Intră pe grupul de Facebook asociat site-ului, spune-ne cu ce te putem ajuta și hai să împădurim!

Dacă intențiile dvs. în privința aplicării la finanțare sunt serioase, vă invităm să vă alăturați grupului de Whatsapp accesând acest link. Veți găsi pe grup zeci de consultanții și inginerii silvici care elaborează proiecte tehnice de împădurire. Ei vă pot răspunde punctual fiecărei întrebări și vă pot asista pe toată perioada derulării proiectului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *