Ultima săptămână de înscrieri la campania de împădurire din această primăvară organizată de Tășuleasa Social

O campanie de împădurire va avea loc în perioada 14-19 martie în Tritenii de Jos, județul Cluj, organizată de Tășuleasa Social.

Săptămâna aceasta este ultima săptămână de înscrieri pentru voluntari, care pot face acest lucru accesând acest link!

Aproximativ 100.000 puieți vor fi plantați pe parcursul a 6 zile.

Organizatorii pun la dispoziție sape, puieți, mănuși, apă, ceva de mâncare, transport din orașul Cluj-Napoca disponibil doar pentru ziua de sâmbătă (19 martie), muzică și voie bună!

Am învățat de la Tibi Useriu să ne „alergăm” și noi maratoanele noastre, ale organizației. Cât timp el participă la o competiție de 500 de km, în Laponia, noi ne pregătim de Maratonul Împăduririlor „Pădurea Transilvania 6.0” – în parteneriat cu Banca Transilvania, din 14-19 martie, la Tritenii de Jos, județul Cluj. Sperăm ca Tibi să se întoarcă bine și sănătos din Laponia și să ne revedem direct la plantat!

O împădurire este ceea ce putem să îi facem cadou minții noastre, să ne aducem pe noi înșine mai aproape de natură și să facem ceva“, a transmis Tășuleasa Social.

Intră pe grupul de Facebook asociat site-ului, spune-ne cu ce te putem ajuta și hai să împădurim!

Dacă intențiile dvs. în privința aplicării la finanțare sunt serioase, vă invităm să vă alăturați grupului de Whatsapp accesând acest link. Veți găsi pe grup zeci de consultanții și inginerii silvici care elaborează proiecte tehnice de împădurire. Ei vă pot răspunde punctual fiecărei întrebări și vă pot asista pe toată perioada derulării proiectului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *