Aproape 3,5 hectare de pământ au fost plantate cu 1700 de puieți de plop în comuna Piscu Vechi din Dolj

Aproape 3,5 hectare de pământ au fost plantate, în doar câteva ore, cu 1700 de puieți de plop, în cadrul unei campanii inițiate de Direcția Silvică Dolj și Radio Oltenia Craiova.
“Plantează un copac” a fost îndemnul la care au răspuns peste 100 de voluntari, studenți, militari, jandarmi și reprezentanți ai autorităților publice, ce au participat, în această dimineață, la o acțiune de împădurire în satul Pisculeț, comuna Piscu Vechi. “Am răspuns invitației de a participa la acest eveniment alături de Marius Minea, primarul localității Piscu Vechi, și Ciprian Arnăutu, primarul localității Rast, pentru a da un semnal despre importanța refacerii fondului silvic județean. Am discutat cu edilii celor două comune și i-am îndemnat să susțină și să inițieze astfel de acțiuni și în perioada următoare”, a precizat Cosmin Vasile, președintele Consiliului Județean Dolj.

Intră pe grupul de Facebook asociat site-ului, spune-ne cu ce te putem ajuta și hai să împădurim!

Dacă intențiile dvs. în privința aplicării la finanțare sunt serioase, vă invităm să vă alăturați grupului de Whatsapp accesând acest link. Veți găsi pe grup zeci de consultanții și inginerii silvici care elaborează proiecte tehnice de împădurire. Ei vă pot răspunde punctual fiecărei întrebări și vă pot asista pe toată perioada derulării proiectului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *