Teren pentru împădurire în proprietatea comunei Colceag

Anunț publicat de George Ilie din Colceag, Prahova acum 2 ani

Am facut o sesizare unei primarii, dar e total indiferenta.
Mi-am asumat achizitionarea, curatarea si ingrijirea terenului conform cu orice destinatie ar avea.
Terenul este vis-a-vis de casa mea de la tara.

Terenul aflat pe domeniul public, în proprietatea Comunei Colceag, administrat de Primăria Colceag, identificat cu numărul cadastral 24790 și care are ca destinatie păşune, nu este îngrijit conform legii 86/2014 privind organizarea, administrarea şi exploatarea pajiştilor permanente.

Legea este încălcată după cum urmează:
Art.14, alineat 1, litera d: păşunea este circulata sau traversată de atelaje, autoturisme, mașini agricole de mare tonaj și altele;
Art.14, alineat 1, litera e: pe pășune sunt depozitate și aduse în continuare gunoaie pe o suprafață de aproximativ 1000 metri patrati;
Art. 1, alineat 1.2 : pe pășune s-a extins tamarixul pe o suprafață de aproximativ 6000 de metri, suprafață care nu poate fi folosită și în cea mai mare parte nici nu permite accesul animalelor. Tamarixul continuă să se extindă, sufocand flora nativa.

Vezi mai multe anunțuri din categoria Teren pretabil pentru împădurire - Cumpăr/concesionez sau Adaugă un anunțIntră pe grupul de Facebook asociat site-ului sau pe cel de Whatsapp, spune-ne cu ce te putem ajuta și hai să împădurim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *