Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Acțiune de împădurire în județul Satu Mare: 8,95 ha în comunele Păulești și Tiream. Voluntarii sunt bineveniți!

Joi, 16 martie, va demara campania de împădurire în cadrul proiectului „Plantăm păduri pentru viitor!”.  Acţiunea de plantare va începe la ora 10.00 pe terenul în suprafață de 5 ha aparținând comunei Păulești, județul Satu Mare, urmând a fi plantați peste 11.000 de puieți de plop negru.

Voluntarii sunt bineveniți! Cei care doresc să participe la acţiune în calitate de voluntari sunt așteptați la ora 9.00 la sediul Primăriei Păulești de unde se va pleca spre terenul situat pe raza comunei Culciu. Rugăm voluntarii să fie îmbrăcați și echipați corespunzător, deplasarea până la locul de plantare se poate realiza doar cu mașini de teren sau pe jos (800 metri de la drumul care duce spre teren).

Proiectul este implementat de către Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Județul Satu Mare și finanțat de către Fundația Pădurea de Mâine (www.padureademaine.ro) prin Programul Comunitățile Pădurii de Mâine.

Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea comunităților forestiere din Județul Satu Mare, inclusiv prin promovarea gestionării responsabile a pădurilor și complementar cu creșterea respectului față de natură prin educarea tinerei generații privind importanța pădurilor pentru un viitor mai curat, iar terenurile care urmează a fi împădurite se află în proprietatea Comunei Păulești (5 ha) și a Comunei Tiream (3,95 ha).

Intră pe grupul de Facebook asociat site-ului, spune-ne cu ce te putem ajuta și hai să împădurim!

Dacă intențiile dvs. în privința aplicării la finanțare sunt serioase, vă invităm să vă alăturați grupului de Whatsapp accesând acest link. Veți găsi pe grup zeci de consultanții și inginerii silvici care elaborează proiecte tehnice de împădurire. Ei vă pot răspunde punctual fiecărei întrebări și vă pot asista pe toată perioada derulării proiectului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *