Voluntariat pentru plantări în Pădurea Comunitară Cama, județul Giurgiu

Asociația Mai Mult Verde te invită sâmbătă, 19 noiembrie , să plantezi un mix de minim 5.000 de puieți de diverse specii pe o suprafață de 1 hectar la Giurgiu, pe malul Canalului Cama.

E nevoie de voluntari implicați și hotărâți care să ajute la plantare!

Formularul de înscriere poate fi completat până la data de 14 noiembrie

https://forms.gle/fpkYULeDme19bUvs5

Ia cu tine copiii și cățeii și vino să petrecem o zi de neuitat în aer liber! Noi ne ocupăm de unelte, transport, muzică și mese, pentru ca tu să nu ai nici o altă grijă în afara plantării copacilor! Pe lângă plantare, organizatorii îți vor rezerva și alte surprize.

Nu uita, ca să ne vedem la plantare pe 19 noiembrie, completează formularul de înscriere până luni, 14 noiembrie, iar noi iți vom trimite toate detaliile. Ia cu tine un prieten sau doi ca să fie mai amuzant, dar roagă-i și pe ei să completeze formularul

https://www.facebook.com/PadureaComunitaraCama

Intră pe grupul de Facebook asociat site-ului, spune-ne cu ce te putem ajuta și hai să împădurim!

Dacă intențiile dvs. în privința aplicării la finanțare sunt serioase, vă invităm să vă alăturați grupului de Whatsapp accesând acest link. Veți găsi pe grup zeci de consultanții și inginerii silvici care elaborează proiecte tehnice de împădurire. Ei vă pot răspunde punctual fiecărei întrebări și vă pot asista pe toată perioada derulării proiectului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *