Elaborare proiecte tehnice de împădurire în Vaslui, Vaslui – Popa Ionel, silvicultor atestat

Adresă Vaslui, str. Fabricii, nr.5, Complexul Comercial MAX tel: 0761 130399; 0753342654 [email protected], Vaslui, Proiectanți împăduriri în Vaslui
NumePopa Ionel
StudiiSuperioare
Telefon0761130399; 0753342654
Atestat pentru domeniile de lucru:

Intră pe grupul de Facebook asociat site-ului sau pe cel de Whatsapp, spune-ne cu ce te putem ajuta și hai să împădurim!

5 pe baza 4 evaluări

  1. M-a lămurit cu multă răbdare asupra tuturor pașilor pe care i-am parcurs. Sunt în așteptarea avizului de la APM dar proiectul e pe final deja.

  2. Programul de împădurire cu finanțare din PNRR este o bună oportunitate. Mai am un pic și cererea de finanțare va fi depusă. Multă birocrație! Norocul meu că am dat peste d-ul Popa care m-a ajutat să parcurg toți pașii!

  3. În sfârșit, am obținut avizul tehnico-economic de la Garda Forestieră! Mulțumesc proiectantului, d-ul ing. Popa Ionel. Și Gărzii Forestiere Focșani pentru operativitate!
    Aștept și din partea MAPM aceeași operativitate!

  4. Proiectul meu a fost înaintat spre aprobare. Nu a fost simplu precum am crezut mai ales că am propus spre împădurire multe bucățele de parcele constituind în final două poligoane. Terenul nu e pentru agricultură…. Sper să se aprobe repede și să-l văd împădurit! Mulțumesc domnului Popa pentru implicare!

Adaugă o evaluare

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *