Elaborare proiecte tehnice de împădurire în Vaslui, Vaslui – Popa Ionel, silvicultor atestat

Adresă Vaslui, str. Fabricii, nr.5, Complexul Comercial MAX tel: 0761 130399; 0753342654 [email protected], Vaslui, Proiectanți împăduriri în Vaslui
NumePopa Ionel
StudiiSuperioare
Telefon0761130399; 0753342654
Atestat pentru domeniile de lucru:

Intră pe grupul de Facebook asociat site-ului sau pe cel de Whatsapp, spune-ne cu ce te putem ajuta și hai să împădurim!

5 pe baza 12 evaluări

 1. M-a lămurit cu multă răbdare asupra tuturor pașilor pe care i-am parcurs. Sunt în așteptarea avizului de la APM dar proiectul e pe final deja.

 2. Programul de împădurire cu finanțare din PNRR este o bună oportunitate. Mai am un pic și cererea de finanțare va fi depusă. Multă birocrație! Norocul meu că am dat peste d-ul Popa care m-a ajutat să parcurg toți pașii!

 3. În sfârșit, am obținut avizul tehnico-economic de la Garda Forestieră! Mulțumesc proiectantului, d-ul ing. Popa Ionel. Și Gărzii Forestiere Focșani pentru operativitate!
  Aștept și din partea MAPM aceeași operativitate!

 4. Proiectul meu a fost înaintat spre aprobare. Nu a fost simplu precum am crezut mai ales că am propus spre împădurire multe bucățele de parcele constituind în final două poligoane. Terenul nu e pentru agricultură…. Sper să se aprobe repede și să-l văd împădurit! Mulțumesc domnului Popa pentru implicare!

 5. Buna ziua.proiectul meu a fost aprobat cu succes și am semnat contractul de finanțare deja,datorita domnului Popa Ionel, un consultant operativ și comunicativ. Mulțumesc și succes pe mai departe domnu Popa!

 6. Am semnat contractul de finantare pentru 6,452 ha padure ! Asteptam o ploaie mai zdravana sa putem si planta.
  Multumim d-lui proiectant si consultant , Popa Ionel, pentru profesionalismul cu care ne-a intocmit proiectul , a obtinut avizele si ne-a depus cererea de finantare !

 7. Bună seara!Proiectul meu a fost aprobat!Mulțumim domnului ing. Popa Ionel pentru modul profesionist de colaborare.Dansul este un om foarte bine pregatit din punct de vedere al documentatiei si un om caruia îi place dialogul.Prin dialog am rezolvat toate necunoscutele proiectului!Recomand cu încredere ing.Popa Ionel! Seara bună!

 8. Pomicola Puiești SRL a depus un proiect pentru 56 ha și a fost aprobat încă din luna octombrie. Vom înlocui livada imbatranita cu pădure. Suntem în etapa de implementare. Am fost ajutați excepțional în tot ce a însemnat elaborare și depunere de d-ul Ionel Popa în calitate de proiectant. Ba mai mult, ne-a sprijinit și în demersul nostru de a obține credit de la bancă fiindcă nouă ne trebuie bani mulți în etapa de înființare. Suntem o firmă care dorim să cumpărăm terenuri pentru a împăduri. Acest prim proiect ne-a dat curaj.

 9. Mai am două-trei zile de treabă și am finalizat lucrările! Elaborarea și depunerea proiectului a fost simplă doar că la un moment dat a venit blestemata de lege cu eliminarea pășunilor și am reluat procedurile renunțând la un poligon cu pășune. Precizez că d-ul Popa m-a ajutat și cu un proiect depus pe Măsura 221 în anul 2012, plantația fiind mare.Ghinion pe capul meu, fiind singurul proiect la nivel de CRFIR Iași, pic pe eșantionul de verificare anual! Dar mă mândresc și cu acea plantație! Mai precizez că iubesc pădurea și ca atare, voi mai pregăti un proiect în 2024!

 10. Bună ziua. Acum câteva zile am semnat contractul de finanțare. Mă bucur că am prins campania de împădurire din această primăvară! Nu am întâmpinat probleme pe parcursul elaborării proiectului. Mulțumesc d-lui ing. Popa Ionel pentru sprijin!!!

 11. Eu sunt din județul Olt. Am început colaborarea în luna Decembrie 2023. Pe 11.03.2024 am încărcat proiectul iar a doua zi a fost avizat deja de Garda Forestieră Râmnicu-Vâlcea! Totul a fost perfect! În luna februarie am depus și un proiect de pepinieră ajutat fiind tot de d-ul ing. Ionel Popa. Sper să fie la fel de bine și acolo! Îi îndemn pe cei din Oltenia să împădurească fiindcă altfel ne paște deșertificarea. Dumnezeu să vă ajute tuturor!

Adaugă o recomandare

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *