Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Teren de 4,5 ha cu acord de principiu pentru împădurire în Ialomița, interesat de încredințarea lucrărilor de împădurire unei firme

Anunț publicat de Cirjan I Constantin PFA din Cocora, Ialomița acum 1 an

Telefon: 0735128752

Am acord de principiu pe 4,5 ha de la Garda Forestiera Bucuresti, ma interesează posibilități de creditare sau încredințarea lucrărilor de împădurire unei firme atestate : proiectare , contractare puieti și execuție impadurire, lucrări ce le pot plății imediat ce sint făcute. Terenul este plan, este înregistrat la APIA , este încadastrat, în prezent este folosit ca pășune, ca drumuri exista un drum judetean la 100m și o sosea de piatra la 50m.

Vezi mai multe anunțuri din categoria Servicii execuție lucrări de împădurire - Cereri sau Adaugă un anunțIntră pe grupul de Facebook asociat site-ului sau pe cel de Whatsapp, spune-ne cu ce te putem ajuta și hai să împădurim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *