Caut teren pentru împădurit ori pe lângă București ori Vrancea, zona de munte

Anunț publicat de Baciu Alexandra din București, București acum 2 ani

Telefon: 0721330399

Am 40 de pui de stejar de 5 ani, 20+ de nuci și alți arbuști mici. Am mai plantat 50+ alune și castane pt obținere lăstari, in curtea părinților din Focsani. Stejarii i-am însămânțat cu tatăl meu și vreau să fac o mica pădure langa care sa îmi fac un atelier de pictura și ceramica ecologica, atelier concept pe care apoi să îl pot folosi la popularizarea metodelor ecologice de artă și design îmbinate cu natura, cât și o rezidenta artistică internațională. Părinții locuiesc în Focșani iar eu in București.

Caut teren ori pe lângă București ori Vrancea, zona de munte.

Daca e zona turistica ajuta mai mult pentru promovarea rezidentei internaționale. Pot aduce colegi artisti din alte țări pt promovarea culturală și ecologice a zonei, a ideii de atelier ecologic. Voi face și o gradina pe principii ale permaculturii cu plante tinctoriale pentru obținerea de pigmenți organici. Ideal ar fi sa pot planta undeva nu departe de locul în care as putea face atelier. Pe motiv de rezidenta artistică, peisajul va conta mult, ex: nu pot face atelier in zona industriala cu priveliște care nu atrage vizual.

Vezi mai multe anunțuri din categoria Teren pretabil pentru împădurire - Cumpăr/concesionez sau Adaugă un anunțIntră pe grupul de Facebook asociat site-ului sau pe cel de Whatsapp, spune-ne cu ce te putem ajuta și hai să împădurim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *