A fost semnat primul contract de împădurire finanțat din PNRR

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a anunțat joi pe Facebook că a semnat primul contract de împădurire finanțat din PNRR

„Astăzi am semnat primul contract de împădurire finanțat din PNRR: la Scornicești, în județul Olt, împădurim aproape 83 de hectare de teren agricol.

Asta înseamnă că vom elimina peste 10.000 de tone de CO2 din atmosferă în decurs de 20 de ani și în același timp proprietarii vor beneficia anual de o subvenție de 456 de euro pe hectar de la MMAP în acești ani.

Obiectivul UDMR la guvernare este să protejăm pădurile, să gestionăm durabil acest sector, respectiv să acordăm finanțare pentru proprietari. În acest fel nu numai că extindem suprafețele împădurite, dar luăm măsuri și împotriva schimbărilor climatice.”

Intră pe grupul de Facebook asociat site-ului, spune-ne cu ce te putem ajuta și hai să împădurim!

Dacă intențiile dvs. în privința aplicării la finanțare sunt serioase, vă invităm să vă alăturați grupului de Whatsapp accesând acest link. Veți găsi pe grup zeci de consultanții și inginerii silvici care elaborează proiecte tehnice de împădurire. Ei vă pot răspunde punctual fiecărei întrebări și vă pot asista pe toată perioada derulării proiectului.

1 răspuns la “A fost semnat primul contract de împădurire finanțat din PNRR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *