Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Oferim spre vănzare puieti salcâm certificat soiul Turbo din Ungaria

Anunț publicat de Silvanus Forestry, www.silvanusforestry,com din Miercurea Ciuc, Harghita acum 7 luni

Telefon: 0036303132043

Oferim spre vănzare puieti salcăm certificat soiul Turbo din Ungaria cu o creștere de 60-70% mai rapida ca soiul comun pt. campania de toamnă si primavară. Din cauza creșterii deosebit de rapidă este extrem de potrivit pt. înființarea plantațiilor cu destinatia de biomasă sau lemne de foc. Preț: 0,4 Eur/buc. Deasemenea mai avem de vănzare puieti salcăm certificat cu rădăcină protejată soiul Turbo Obelisc, care are o ceștere extrem de rapidă și cu trunchiul neted fără ramificații pentru industria prelucrării lemnului cu multiple domenii de folosință. Preț: 5 Eur/buc. fig 1. Turbo Obelisc de 8 ani, fig 2. Turbo Obelisc de 4 ani, fig. 3. Turbo Obelisc de 20 ani

Vezi mai multe anunțuri din categoria Puieți forestieri - Oferte sau Adaugă un anunțIntră pe grupul de Facebook asociat site-ului sau pe cel de Whatsapp, spune-ne cu ce te putem ajuta și hai să împădurim!